Akademik Kadro

Figen ORAN

Kurucu - Müdür

1962 Ankara doğumludur.1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuş,1985-1988 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler dalında Yüksek Lisans Eğitimi ve Araştırma Görevliliği yapmıştır.1993 yılında Okulumuzu kurmuş ve o yıldan itibaren yöneticiliğini üstlenmiştir.

Ayşe Zeynep PEHLİVAN

Müdür Yardımcısı
Sınıf öğretmeni

1994 İstanbul doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Mezunudur. Müdür Yardımcısı-Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Kübra ÖZKOÇ

Müdür Yardımcısı
Sınıf Öğretmeni

1994 Sinop doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunudur. Müdür Yardımcısı-Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Çağla Selvi

Uzman Psikolog

81988 Kastamonu doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Aynı Üniversitede Uygulamalı Psikoloji dalında Yüksek Lisans Yapmıştır. Rehberlik servisimizde Psikolog olarak görev yapmaktadır.

Gülşen BOLKAN

Sınıf Öğretmeni

1986 Kilis doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İpek DOĞANGÜNEŞ

Sınıf Öğretmeni

1995 Ordu doğumludur. Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Neslihan GENÇ

Sınıf Öğretmeni

1985 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Dilay ÖZLEN

Sınıf Öğretmeni

1994 İstanbul doğumludur. Atatürk Üniversitesi – Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Özge İMREN

Sınıf Öğretmeni

1996 İstanbul doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Nermin ÇELİK

Sınıf Öğretmeni

1992 Kayseri doğumludur. Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Fatma Perihan Reisoğlu

Sınıf Öğretmeni

1965 Rize doğumludur. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Destek grubu öğretmen olarak görev yapmaktadır.

Büşra Aleyna Kenan

Sınıf Öğretmeni

2001 İstanbul doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü mezunudur. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Doğa Zeynep Çay

Sınıf Öğretmeni

2000 İstanbul doğumludur. İstanbul Medipol Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü mezunudur. Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İrem Kelel

Semanur Duran

Sınıf Öğretmeni

2001 Ordu doğumludur. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü mezunudur.
Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Branş Öğretmenleri

Onuralp SANCAKTAR

Spor - Beceri - Koordinasyon

1988 İstanbul doğumludur. Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunudur. Tiyatro veAntrenörlük alanlarında Usta Öğreticilik Belgeleri bulunan Onur Alp öğretmenimiz Yoga eğitimine devam etmekte olup, Spor-Beceri-Koordinasyon derslerine Yoga ve dans eğitimlerini de katarak öğrencilerimizle keyifli çalışmalar yapmaktadır.

Elif Buse GENÇ

İngilizce Öğretmeni

1992 Rize doğumludur. İstanbul Aydın Üniversitesi İngilizce-Türkçe Çevirmenlik bölümü mezunudur. Kurumumuzda İngilizce sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Ayşegül Özgen

Zumba - Modern Dans - Cimnastik

1982 İstanbul doğumludur. 1997 yılında Hülya Songür Bale Okulunu, 1994 yılındaRoyal Academy of Dance programını tamamlamıştır.2002 yılında Royal Dance of Academy programından “teacher certificate”belgesini alarak R.A.D kayıtlı öğretmeni oldu. Orta ve mini gruplarımızla streching,jimnastik,zumba ve modern dans çalışmaları yapmaktadır.

Personel

Nurgül BAĞOĞLU

Mutfak Sorumlusu

1965 Erzincan doğumludur. Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu Davet Yemekleri ve Sofra Düzeni Bölümünden mezun olmuştur. 7 yıldır mutfak elemanımız olarak görev yapmaktadır.

Aysun GÜLDOĞAN

Karşılama ve Düzen Sorumlusu

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişim ve Eğitimi Bölümü mezunudur. Öğrencilerin karşılanması, gönderilmesi, Okulumuzun genel düzeni ve temizliğinden sorumludur.

Şenay YILMAZ

Temizlik Personeli

1981 İstanbul doğumludur. Maltepe Kız Meslek Lisesi mezunudur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Ramiz DOĞANGÜNEŞ

Servis Şoförü

1972 Ordu doğumludur. 28 yıldır anaokulu servis şöförü olarak görev yapmaktadır.

Meryem KARACA

Servis Öğretmeni

1975 İstanbul Doğumlu olan Meryem öğretmenimiz servis elemanı olarak görev yapmaktadır.

Muazzez Çalışkan

Temizlik Görevlisi

1965 Gerede doğumludur. Okulumuzun genel düzen ve temizliğinden sorumludur.

Hülya Demirci

Aşçı

1980 Kahramanmaraş doğumludur. Okulumuzda mutfak elemanı olarak görev yapmaktadır.

Fevzi Burçin Zöngür

Güvenlik Görevlisi

1974 İstanbul Doğumludur. Okulumuzun güvenliğinden sorumludur.