Oyun Grubu

ANNELİ OYUN GRUBU (Mommy &Toddler group)

Anneli oyun grupları, çocuk eğitiminin ilk ve temel aşamasıdır. 1-2 yaşlar arasındaki çocuklar ve anneleri “ANNEM VE BEN” adını verdiğimiz bu grupla okul yaşantısına giriş yaparlar. Bu grupta öğretmenleri önderliğinde ve annelerinin desteği ile ev yaşamından okul yaşamına geçişi sağlayan aktiviteler yapılır. Bu programın temelini oyun grubuna başlangıç ve anneden ayrılma kaygısı ile baş etme çalışmaları oluşturur.

18-24 ay araliginda olan cocuklari anneleriyle birlikte okulumuzda haftada 2 gun 1’er saatlik ingilizce olarak yapacagimiz Mommy&Toddler grubuna bekliyoruz.

Cocuklarin evden ilk adim attykları, okul ve öğretmen kimliği ile tanıştıkları, yasıtlarıyla bir araya geldikleri dönem ne kadar erken olursa ilk sosyal deneyimlerini o kadar kolay ediniyorlar. Böylece sonraki döneme çok daha kolay uyum sağlıyorlar.

Ayrica grup ingilizce oldugu icin cocuklarin yabanci dile asinaligi basliyor ve bazi komutlari bu sekilde anlamaya, sarkilara yabanci dilde eslik etmeye basliyorlar.”

MOMMY AND ME (Mommy Toddler Group)

Age 1-2

This class is a key stage in a child’s education. Children between the ages of 1-2 attend “Mommy and Me” class for a few hours a week with a parent, either mother or father. In the “Mommy and Me” program, children and parents are introduced to school life. They become familiar with the school environment, teachers and languages. This program eases the transition from home to school life for parents and children. It also makes adaptation to the Playgroup class easier and helps with separation anxiety for both parents and children

ÜCRET BİLGİSİ………….400.-TL (aylık)

OYUN GRUBU (Tender Playtime Group)

Çocuklar alışkanlıklarını oyun yoluyla kazanırlar. Çocuklara bilgi vermenin, alışkanlık kazandırmanın en etkili yolu oyundur. Çocuk oyunla gelişir, öğrenir ve sosyalleşir. OKYANUS OYUN GRUPLARINDA çocuklarımızın yetenekleri 2 yaş itibariyle (24 Ay)keşfedilerek, ilgileri bilinçli bir biçimde yönlendirilir.

Oyun gruplarımızda çocuklarımız Türk ve Native öğretmenleriyle birlikte sosyalleşme sürecine başlarken:

*Türkçe dil gelişimleri başlıyor ve hızlanıyor,

*Erken yaşta İngilizce ile tanışıyor,

*Yeni bilgi ve beceriler kazanıyor,

*Yeni kavramlar öğreniyor,

*Düşünme becerilerini geliştiriyor,

*İnce ve kaba motor gelişimleri destekleniyor,

*Gruba ait olma, kendine yeterli olma,kuralları öğrenme ve uygulama becerileri gelişiyor.

2-3 yaş aralığında olan oyun grubumuz haftanın 2 ya da 3 günü 3er saatlik programla başlıyorlar.

ÜCRET BİLGİSİ………600.-TL (Aylık)